TOEGANKELIJKHEID VAN DEZE WEBSITE

Regio Rijk van Nijmegen besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid van onze websites. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken. Wij gebruiken daarvoor het kwaliteitsmodel webrichtlijnen.

Voor de beste weergave van deze website raden wij u aan uw beeldscherm minimaal op resolutie 1024x768 in te stellen. Op 800x600 werkt de website met horizontale scrollbalken. De lettergrootte kunt u in de meeste browsers (programma's waarmee u internet bezoekt, zoals Internet Explorer, Firefox, etc) zelf instellen. In Internet Explorer kunt u de grootte aanpassen via het menu Beeld > Tekengrootte. Ook kunt u proberen de lettergrootte te veranderen door de toets ingedrukt te houden en met het scrollwieltje naar boven of beneden te rollen.

Tekst alternatieven
Wij doen ons best om voor elk niet-tekstueel element (bijvoorbeeld een foto) een goed tekstueel alternatief te bieden. Dit is nog niet overal optimaal; wij werken momenteel aan verdere verbetering van dit punt.

Melding van ontoegankelijkheid
Mocht u van mening zijn dat onze website op andere dan de genoemde punten niet voldoet of heeft u om wat voor een reden dan
ook geen toegang tot de informatie die u zoekt; laat het ons weten! Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en eventuele medebezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie.

U kunt een melding doen door een mail te sturen naar info@regiorvn.nl met daarbij graag vermeld:

  • een beschrijving van het probleem en de link naar de desbetreffende pagina
  • welk besturingssysteem u gebruikt
  • welke browser u gebruikt
  • of u instellingen heeft aangepast
  • en of u hulpmiddelen als een schermlezer, schermvergrotingssoftware of spraakherkenningssoftware gebruikt

Wij nemen uw melding in onderzoek en houden u op de hoogte van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast.

Privacy
Download hier de Privacyverklaring van Modulaire Gemeenschappelijke Regeling Rijk van Nijmegen.